Κοπή Πίτας 2010

Εξόρμηση Όλυμπος 2010
27/09/2010

Την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του πραγματοποίησε ο Ορειβατικός Σύλλογος Χαλκίδας στο καταφύγιο της Δίρφυς την Κυριακή 17 Ιανουαρίου . Μέσα σε ένα κατάλευκο χειμερινό τοπίο από το φρέσκο χιόνι , την ομίχλη που έδινε φαντασμαγορική όψη στα χιονισμένα έλατα και παρά το τσουχτερό κρύο 100 μέλη και φίλοι του συλλόγου ανέβηκαν με τα πόδια (επειδή ο χωματόδρομοςήταν απροσπέλαστος από το χιόνι που έφθανε μέχρι 40 εκ.) στο καταφύγιο . Εκεί τους περίμενε η ζεστή φιλοξενία του Συλλόγου που εκτός από την πίτα προσέφερε την απαραίτητη ζεστή( ορειβατική ) φασολάδα με μπόλικο κρασί και ακολούθησε μικρό γλέντι .

Η επόμενη δραστηριότητα του Συλλόγου είναι Πανσέληνος στη χιονισμένη Δίρφυ το Σάββατο 30 Ιανουαρίου . Περισσότερες πληροφορίες στα γραφεία του Συλλόγου Αγγελή Γοβιού 22 ( Τρίτη & Πέμπτη 18-21 μ.μ. τηλ. 2221025230 ) και στην ιστοσελίδα www. eoschalkidas.gr

Ο Ορειβατικός Σύλλογος ενημερώνει τα μέλη που ενδιαφέρονται να υποβάλλουν αιτήσεις υποψηφιότητας για τις επερχόμενες εκλογές να τις καταθέσουν στο γραφείο του Συλλόγου το αργότερο τρεις ( 3 ) ημέρες πριν την Γενική Συνέλευση .

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ ΚΟΚΟΝΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΥΚΗΣ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *