Εξόρμηση Πολιτικά, μονοπάτι Ηρώς 2015

Εξόρμηση Χελμός, διάσχιση φαράγγι Βουραϊκού 2015
24/11/2015
Tοξοβολία
04/12/2015

Ακολουθεί το δελτίο τύπου που εξέδωσε ο Ε.Ο.Σ. Χαλκίδας για την εξόρμηση στα ΠΟΛΙΤΙΚΑ:

Στο μονοπάτι της Ηρώς στα Πολιτικά, που δημιούργησαν-σηματοδότησαν τα μέλη του Συλλόγου Γιώργος και Χρυσούλα Μαραγκού και είναι αφιερωμένο στη μνήμη της πρόωρα απελθούσας από τα εγκόσμια κόρης τους Ηρώς, περπάτησαν 41 ορειβάτες της Χαλκίδας μαζί με πολλά μέλη του τοπικού Πολιτιστικού Συλλόγου την Κυριακή 1 Νοεμβρίου.
Η πορεία ξεκίνησε από το μοναστήρι της Παναγίας Περιβλέπτου και οι συμμετέχοντες πήραν το μονοπάτι με φανταστική θέα στα Πολιτικά και στον Βόρειο Ευβοϊκό μέχρι την κορυφή του λόφου πάνω από το μοναστήρι (υψόμ 350 μ.). Στη συνέχεια πέρασαν από το εκκλησάκι του Αγ. Γεωργίου και αφού παρέκαμψαν μια μεγάλη κατολίσθηση, που έφραζε το μονοπάτι στο φαράγγι των Πολιτικών, κατέληξαν στο ξωκκλήσι του Αγ. Παντελεήμονα. Στο προαύλιο είχε ετοιμασθεί γεύμα με ορειβατική φασολάδα, κρασί και άλλα εδέσματα, προσφορά του Πολιτιστικού Συλλόγου και του Συλλόγου γυναικών των Πολιτικών στη μνήμη της Ηρώς.

Η επόμενη δραστηριότητα του Συλλόγου είναι εξόρμηση στην Πάρνηθα την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου. Περισσότερες πληροφορίες Τρίτη & Πέμπτη 18-21 μ.μ στα γραφεία του Συλλόγου Αγγελή Γοβιού 22. τηλ 2221025230

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *