Βραβεύσεις αγωνιστικής αναρρίχησης 2019 (Ε.Ο.Ο.Α.)

Εξόρμηση στα Τζουμέρκα (πρόσκληση)
15/01/2019
Σχολή Αναρρίχησης Αρχαρίων 2018
Σχολή Αναρρίχησης Βράχου Αρχαρίων 2018 (απολογισμός)
01/02/2019
ΕΟΣ Χαλκίδας / Αναρρίχηση

Βραβεύσεις αθλητών/αθλητριών αγωνιστικής αναρρίχησης από την Ε.Ο.Α.Α. :

Το Σαββάτο 26 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση (Γ.Σ.) της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ορειβασίας Αναρρίχησης (Ε.Ο.Ο.Α.), στο ξενοδοχείο Τιτάνια, στο κέντρο της Αθήνας.

Πρόγραμμα :

Το πρόγραμμα ήταν πλούσιο, καθώς εκτός των εργασιών της Γ.Σ., έλαβαν χώρα ομιλίες πολιτικού προσωπικού, παρουσία του οποίου πραγματοποιήθηκε βράβευση αθλητών/αθλητριών τόσο της αγωνιστικής αναρρίχησης, όσο και του ορειβατικού σκι.
Σημαντική ήταν και η παρουσία αλλά και παρέμβαση με ομιλία της πρωτοβουλίας ομάδας πολιτών για την Σωτηρία των Αγράφων, η οποία ενημέρωσε το ορειβατικό σώμα για τον επερχόμενο κίνδυνο ισοπέδωσης του ορεινού όγκου της χώρας.
Ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος (Ε.Ο.Σ.) της Χαλκίδας έδωσε το παρόν, τόσο από πλευράς Διοικητικού Συμβουλίου (Δ.Σ.), όσο και από πλευράς διακριθέντων αθλητών/αθλητριών του τμήματος αγωνιστικής αναρρίχησης.

Βραβεύσεις :

Η αθλήτριά μας Εύα Καλλία, 4η από αριστερά

Ανάμεσα στους αθλητές/αθλήτριες με τις καλύτερες διακρίσεις για το έτος 2018, βραβεύτηκε η αθλήτριά μας Εύα Καλλία! Η Εύα πήρε την 1η θέση στην κατηγορία της (Α’ Νέες) στους 5 από τους 9 αγώνες που πήρε μέρος εντός Ελλάδος, ενώ είχε και 5 συμμετοχές σε διεθνής αγώνες στο εξωτερικό!

Ο αθλητής μας Φίλιππος Λαυρεντάκης, 5ος από αριστερά

Ανάμεσα στους ελπιδοφόρους αθλητές/αθλήτριες των προαγωνιστικών κατηγοριών για το έτος 2018, βραβεύτηκε ο αθλητής μας Φίλιππος Λαυρεντάκης! Ο Φίλιππος πήρε την 1η θέση στους 7 από τους 9 αγώνες στην κατηγορία του (Γ’ Νέοι)!

Μήνυμα :

Οι αθλητές μας και οι αφανείς ήρωες (γονείς, προπονητής, Σύλλογος)

Ο Ε.Ο.Σ. Χαλκίδας θα ήθελε να συγχαρεί τους αθλητές/αθλήτριες που ξεχώρισαν με τις επιδόσεις τους, αλλά και όλους τους αθλητές/αθλήτριες που απαρτίζουν αυτή την δυνατή ομάδα, εύχεται σε όλους/όλες να είναι πάντα υγιείς και να έχουν πάντα επιτυχίες στη ζωή τους, τόσο αγωνιστικά όσο και στη ζωή!
Συγχαρητήρια ανήκουν στον προπονητή μας Περικλή Ρίπη, για το αθλητικό πρόγραμμα επιδόσεων που έχει καταρτίσει, αλλά και το αθλητικό πνεύμα που έχει εμφυσήσει στην ομάδα!
Τέλος, συγχαρητήρια οφείλουμε να δώσουμε στους γονείς όλων των αθλητών/αθλητριών! Είναι οι αφανείς ήρωες που στηρίζουν τα παιδιά τους κατά τη διάρκεια της αθλητικής τους πορείας, σηκώνοντας αναλογικά το μεγαλύτερο ψυχολογικό και οικονομικό βάρος!
Σαν Ε.Ο.Σ. Χαλκίδας θα συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα στην ομάδα μας, η οποία την αγωνιστική σεζόν θα κατέβει πιο δυνατή, μετά και τις μεταγραφές του Σεπτεμβρίου!

Χρήσιμα λινκς :

Αγωνιστική σεζόν 2018 (Ε.Ο.Σ. Χαλκίδας)
Απολογισμός αγωνιστικής σεζόν 2018 (Ε.Ο.Ο.Α.)
Περικλής Ρίπης, (προπονητής Τ.Ε.Φ.Α.Α.)
Save Άγραφα
Μαθήματα αναρρίχησης στη Χαλκίδα (κλειστή πίστα)

Κείμενο, φωτογραφίες : Γιώργος Ρούσαλης

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *