ΦΟΡΜΑ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟΥ

ΚΑΤΑΦΥΓΙΟΥ ΔΙΡΦΥΟΣ :

Το ορειβατικό καταφύγιο ανοίγει μόνο κατόπιν κράτησης και δε λειτουργεί ως καφετέρια – εστιατόριο.  Η παρούσα ηλεκτρονική φόρμα αποτελεί τον νέο και μοναδικό τρόπο πραγματοποίησης και εξασφάλισης της κράτησής σας, για τις ημέρες και ώρες που επιθυμείτε.  Παρακαλείστε όπως ενημερωθείτε για τους κανονισμούς λειτουργίας , κατόπιν για τις διαθέσιμες μέρες από το ημερολόγιο κρατήσεων & λειτουργίας και κατόπιν προχωρείστε στην κράτησή σας.

Υπενθυμίζουμε πως ελάχιστος αριθμός ομάδας είναι τα 10 άτομα και πως για κράτηση που αφορά διαμονή σε κρεβάτια το 50% της προκαταβολής είναι υποχρεωτική.  Σε διαφορετικές περιπτώσεις η κράτησή σας δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί.  Τα στοιχεία του τραπεζικού μας λογαριασμού είναι:

  • Τράπεζα : ALPHA BANK
    Αριθμός λογαριασμού Alpha Bank : 200002101158333
    Αριθμός λογαριασμού IBAN : GR10 0140 2000 2000 0210 1158 333

Για τυχόν προβλήματα και/ή αλλαγές, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Εάν για οποιονδήποτε λόγο η παρούσα φόρμα δεν σας εμφανίζεται, μπορείτε να την βρείτε εδώ.

*Λόγω μέτρων περιορισμού της εξάπλωσης του νέου κορωνοϊού, η χωρητικότητα του καταφυγίου πέφτει από τις 45 στις 29 κλίνες.© Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Χαλκίδας