Δελτία “Ορειβατικά Νέα”

του Ε.Ο.Σ. Χαλκίδας :

 

Ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Χαλκίδας έκδιδε κατά περιόδους Ενημερωτικά Δελτία ορειβατικού χαρακτήρα.  Τότε αποτελούσαν την ενημέρωση της εποχής, σήμερα αποτελούν ιστορικά ντοκουμέντα.

Δυστυχώς στα αρχεία του Σωματείου μας δεν υπάρχουν παλαιά τεύχη του εν λόγω Δελτίου και εκκινώντας μια προσπάθεια ιστορικής καταγραφής και διάθεσης των εντύπων, καλούμε τα μέλη μας και τα μη-μέλη μας σε προσωρινό δανεισμό παλαιών τευχών που έχουν στην κατοχή τους.

Σκοπός μας να ψηφιοποιήσουμε και να διαθέσουμε ηλεκτρονικά στην κοινωνία της Χαλκίδας – αλλά και σε αυτήν της ελληνικής ορειβασίας- όλα τα τεύχη μας.  Τα έντυπα θα επιστραφούν στους κατόχους άθικτα.

Οι εικόνες αντιστοιχούν στα εξώφυλλα των μέχρι τώρα διαθέσιμων τευχών.  Εάν πατήσετε πάνω στο τεύχος που σας ενδιαφέρει, θα μπορέσετε να το δείτε online και/ή να το κατεβάσετε.

Υπεύθυνος συγκέντρωσης στοιχείων & επικοινωνίας Γιώργος Ρούσαλης


ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΑ ΝΕΑ

Δελτίον Τμήματος Χαλκίδος

Αριθμός Δελτίου 1. Έτος 1975


Ύστερα από μικρή διακοπή της εκδόσεως του πολυγραφημένου Δελτίου του Τμήματός μας, πραγματοποιείται η επανέκδοσή του στο σημερινό του σχήμα και την τυπογραφική του εμφάνιση.

Όπως και άλλοτε, το Δελτίο φιλοδοξεί να είναι ο ενημερωτικός κρίκος με τα μέλη μας. Κάθε φορά θα καταχωρείται σ’ αυτό, η δραστηριότητα του Τμήματος σε όλους τους τομείς, Ορειβασίας, Χιονοδρομίας και αναρριχήσεως, το Πρόγραμμα του τριμήνου, η δραστηριότητα των προηγουμένων, άρθρα, συνεργασίες, πληροφορίες για την κίνηση των αδελφών Τμημάτων.

Ελπίζουμε ότι, με την συμπαράσταση όλων, το Δελτίο μας θα καταστή αντάξιο των των 40 χρόνων ζωής του Τμήματός μας.

Κάθε υπόδειξη, συνεργασία ή ότι άλλο που αφορά την Ορειβασία, χιονοδρομία και αναρρίχηση, τους ευγενικούς σκοπούς της μεγάλης ορειβατικής οικογένειας είναι ευπρόσδεκτη.

Το Τμήμα Χαλκίδος του Ε.Ο.Σ. από τη θέση του αυτή, στέλνει στους Έλληνες Ορειβάτες θερμό συναδελφικό χαιρετισμό και ευχές για την πραγματοποίηση των ωραίων τους προσδοκιών.

Μ. ΝικολάουΤΕΥΧΗ 20-29 :

Τεύχος 25, 1989 *

Τεύχος 22, 1988 *ΤΕΥΧΗ 11-19 :

Τεύχος 17 *

Τεύχος 16 *ΤΕΥΧΗ 1-10 :

Τεύχος 9, 1980 *

Τεύχος 5, 1977 *

Τεύχος 4, 1977 *

Τεύχος 3, 1977 *

Τεύχος 1, 1975 *Αρχείο Βιβλιοθήκη ΕΟΟΑ *


Copyright : ©Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Χαλκίδας