Εξόρμηση του Ορειβατικού Συλλόγου Χαλκίδας στην Ορεινή Κορινθία

Εξόρμηση του Ορειβατικού Συλλόγου Χαλκίδας στο ΧΤΥΠΑ
17/11/2012
Εξόρμηση του Ορειβατικού Συλλόγου Χαλκίδας στο Κάστρο Κλεισούρας
10/12/2012

Ακολουθεί το δελτίο τύπου που εξέδωσε ο Ε.Ο.Σ. Χαλκίδας για την εξόρμηση στην Ορεινή Κορινθία:

Ορειβατική εξόρμηση στην ορεινή Κορινθία πραγματοποίησε ο Ορειβατικός Σύλλογος Χαλκίδας το Σαββατοκύριακο 10-11 Νοεμβρίου.Με συντονιστές τον Γεώργιο Χολέβα ,Ρίτσα Φωτεινού και Κων/νο Κούνα 50 ορειβάτες απόλαυσαν την όμορφη διαδρομή μέσα από τα καταπράσινα οροπέδια της Στυμφαλίας και του Φενεού και διανυκτέρευσαν στο γραφικό οικοισμό της Γκούρας. Την Κυριακή η πεζοπορική ομάδα έκανε τον γύρο της τεχνητής λίμνης Δόξας (Φενεού) και επισκέφθηκε την Μονή Αγ. Γεωργίου (400 ετών) με μοναδική θέα προς την λίμνη . Η ορειβατική ομάδα με αφετηρία τη λίμνη ( υψόμετρο 920 μ.) ανέβηκε στην κορυφή της Ντουρντουβάνας (υψόμετρο 2209 μ.) και θαύμασε την καταπληκτική θέα της λίμνης και όλων των βουνών της Πελοπονήσου (Ζήρεια, Ολίγυρτος, Χελμός, Μαίναλο, Πάρνωνας, Ταύγετος)

Άξια συγχαρητηρίων τα 10 μέλη του Συλλόγου που συμετείχαν και κατάφεραν να τερματίσουν στον Μαραθώνιο που διοργανώθηκε την Κυριακή 11 Νοεμβρίου στην Αττική.

Η επόμενη εξόρμηση του Συλλόγου θα γίνει την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου στο Σιδηρόκαστο και φαράγγι Αγίου Γεωργίου (πλησίον του Προκοπίου).

Περισσότερες πληροφορίες Τρίτη & Πέμπτη 18:00-21:00 στα γραφεία του Συλλόγου Αγγελή Γοβιού 22. τηλ 2221025230.