ΦΟΡΜΑ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΚΡΑΤΗΣΗΣ ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟΥ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟΥ ΔΙΡΦΥΟΣ :


Το ορειβατικό μας καταφύγιο ανοίγει μόνον κατόπιν αίτησης κράτησης και δεν έχει τη δυνατότητα να λειτουργεί ως καφετέρια – εστιατόριο.  Η παρούσα ηλεκτρονική φόρμα αποτελεί τον νέο και μοναδικό τρόπο πραγματοποίησης και εξασφάλισης της κράτησής σας, για τα άτομα και τις ημέρες – ώρες που επιθυμείτε.  Παρακαλείστε όπως πρώτα ενημερωθείτε για τον «ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ» και τον «ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ», κατόπιν για τις διαθέσιμες μέρες από το «ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ & ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ» και τέλος προχωρήστε στην κατάθεση της προκαταβολής και μετά στην ηλεκτρονική σας αίτηση κράτησης.

Τις επόμενες μετά τη συμπλήρωση μέρες της ηλεκτρονικής φόρμας αίτησης κρατήσεων, ελέγχονται τα δοθέντα στοιχεία, το ποσό της προκαταβολής και γίνονται αποδεκτές ή μη – αποδεκτές οι αιτήσεις κράτησής σας.  Μετά την αποδοχή μιας αίτησης κράτησης θα λάβετε e-mail επιβεβαίωσης, ενώ επικοινωνούμε επικοινωνούμε μαζί σας σε κάθε περίπτωση μη – αποδοχής του αιτήματός σας.  Μόνον οι αποδεχόμενες κρατήσεις δημοσιεύονται στο ημερολόγιο.

Υπενθυμίζουμε πως ελάχιστος αριθμός ομάδας είναι τα 10 άτομα και πως για κράτηση που αφορά διαμονή σε κρεβάτια είναι υποχρεωτική η κατάθεση προκαταβολής που αντιστοιχεί στο 50% του συνολικού κόστους κράτησης (πληροφορίες στον «ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ»).  Σε διαφορετικές περιπτώσεις η αίτηση κράτησής σας δε μπορεί να γίνει αποδεκτή.

Λάβετε υπόψιν σας πως κατά την πραγματοποίηση της τραπεζικής συναλλαγής, τα έξοδα προμηθειών / εξόδων της μεταφοράς χρημάτων βαραίνει αποκλειστικά εσάς.


Τα στοιχεία του τραπεζικού μας λογαριασμού είναι:

  • Τράπεζα : ALPHA BANK
    Αριθμός λογαριασμού Alpha Bank : 200002101158333
    Αριθμός λογαριασμού IBAN : GR10 0140 2000 2000 0210 1158 333

Για οποιαδήποτε πληροφορία και/ή αίτημά σας μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με τα αρμόδια μέλη μας, στοιχεία των οποίων μπορείτε να βρείτε στην «ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ». Εάν για οποιονδήποτε λόγο η παρούσα φόρμα δεν σας εμφανίζεται, μπορείτε να την βρείτε εδώ.

Φόρμα Αιτήσεων Κράτησης Καταφυγίου

Φόρμα Αιτήσεων Κράτησης Καταφυγίου (πατήστε πάνω στην εικόνα για ανακατεύθυνση)© Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Χαλκίδας